_Haal het beste uit jouw deeltijd- / duaalfunctie
met een werkstudent van Student Factor!

Vacature aanmelden
default-header

Zo helpen wij jou aan de beste deeltijd- en duaalstudenten!

Wij werken persoonlijk, overzichtelijk en transparant. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent. Bovendien weten we precies waar we jouw werkstudent kunnen vinden. Wel zo prettig toch?!

Persoonlijke kennismaking
Stap 1

Persoonlijke kennismaking

Voordat de werving start, maken we persoonlijk kennis met elkaar. We leren jullie bedrijf, de begeleider en de deeltijd- of duaal vacature beter kennen. Hierdoor weten wij precies wat voor type student er binnen jullie team past.

Wij gaan voor jou op zoek
Stap 2

Wij gaan voor jou op zoek

De zoektocht naar jullie toekomstige werkstudent gaat van start. Wij ontwikkelen een wervende vacaturetekst en benaderen kandidaten in ons netwerk. Ook promoten we jullie vacature op passende vacaturebanken, onderwijsinstellingen en social media.

Onze selectie van topkandidaten
Stap 3

Onze selectie van topkandidaten

Wij doen de voorselectie en voeren een eerste gesprek met interessante sollicitanten. De beste kandidaten stellen we aan je voor, samen met een duidelijk kandidatenprofiel. Zo heb je meteen een goed beeld van het talent.

Enthousiast? Jouw werkstudent is binnen!
Stap 4

Enthousiast? Jouw werkstudent is binnen!

Heb je interesse in één of meerdere kandidaten die zijn voorgesteld? Dan plannen wij een sollicitatiegesprek voor je in. De student komt langs en je maakt persoonlijk kennis. Ben je enthousiast? Fijn, jouw deeltijd- of duaalstudent is geworven!

Wie wij zijn? Leuk dat je het vraagt!

Een team jonge enthousiastelingen, dat nog goed weet hoe het is om studeren en werken te combineren. Daarom vinden we het extra leuk dat we jou nu aan de beste studenten kunnen helpen. Wij willen jou, het bedrijf en je vacature leren kennen, zodat we een deeltijd- of duaalstudent kunnen vinden die perfect bij je past. Want een goede match tussen student, bedrijf en jouw team vinden we het allerbelangrijkste.

Lees ons beter kennen
Wie wij zijn? Leuk dat je het vraagt!

Meer informatie nodig? Download onze brochure!

Behoefte aan één overzichtelijk document met onze aanpak en investering voor de werving van deeltijd- en duaalstudenten? Download onze brochure zodat je precies weet waar je aan toe bent!

Wat zeggen klanten over Student Factor?

"De eerste keer dat Kiwa een zoekopdracht voor een stagiair verstrekte was deze direct succesvol. Binnen enkele dagen twee uitstekende kandidaten aangeleverd gekregen. Chapeau!"
Guus van Schooten
Manager Human Resources
Kiwa
"Hoewel we zelf veel kanalen inzetten voor werving en selectie van geschikte stagiairs, ondervinden we duidelijk obstakels. Student Factor heeft deze obstakels weten te slechten en onze slageplaatsten ingevuld."
Erik Weijzig
HR Advisor
BSH Huishoudapparaten
"De professionals van Student Factor hebben aan een half woord genoeg, zijn in staat om snel en flexibel te schakelen en staan midden in de studentenwereld. Hierdoor weten ze de juiste potentials in de markt snel voor ons te identificeren. Door de langdurige ervaring met Bosch op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie functioneert het team bovendien als een volwaardige ambassadeur."
Benno Theunissen
HR Country Expert Leadership & Development
Robert Bosch Packaging Technology
"Al jaren werk ik naar volle tevredenheid samen met Student Factor. Dat er een vast contactpersoon beschikbaar is waardeer ik sterk. Het team is in staat om zich goed in te leren in de Automotive branche en de werkzaamheden van ons team. Door het structurele en constructieve overleg dat ik heb, weten ze telkens weer kandidaten te vinden met de juiste competenties. Dat is erg knap gezien de geringe relevante werkzaamheden die deze kandidaten hebben voor de functies die in mijn team beschikbaar zijn."
Tom Becks
Manager Business Development Benelux
Robert Bosch Packaging Technology
"Na jarenlang zelf de werving & selectie van stagiairs te hebben gedaan wilden we graag een kwaliteitsslag maken en onze processen efficiënter laten verlopen. Met ons nieuwe proces van Student Factor krijgen managers betere kandidaten voor de opdrachten die zij hebben tegen minder tijdsbesteding. Doordat we ruim op tijd weten wie er komt is ook de onboarding beter."
Dirk Hintzen
HR Business Partner
Robert Bosch Packaging Technology

Vragen of vacature aanmelden? Neem contact met ons op!

Onze toppers staan voor je klaar. Je bereikt ze via het contactformulier, de chat, whatsapp, telefoon of mail. Talloze mogelijkheden dus. Aan jou de keuze!